Se på NHL live

Hockey

För att uppleva den bästa ishockeyn är NHL den enda ligan som gäller. SHL och KHL håller helt okej kvalitet, men de har inte samma spets som den nordamerikanska hockeyligan. Vad sägs som storstjärnor som Crosby, Ovechkin och Malkin? Även Sverige har spelare i den absoluta toppen som Erik Karlsson, Victor Hedman och Nicklas Bäckström. NHL rankas kvalitetsmässigt som nummer ett och har även de högsta lönerna. De bäst betalda spelarna kammar hem runt 10 miljoner dollar om året.

Vill du njuta av den mest sevärda hockeyunderhållningen är det alltså NHL som gäller. För de allra flesta av oss finns inte möjligheten att resa till USA eller Kanada och se på matcher. Då får man hålla till godo med tv-sändningar eller så kallad livestreaming på nätet. Det sistnämnda har blivit allt större i och med att folk tycker om att kunna se på NHL precis när de vill, till och med på mobila enheter som smartphones och surfplattor.

Hur livestreaming av NHL fungerar

Att se på NHL live är mycket enkelt. Först går du till en sida med livestreams. Har de flera olika sporter/ligor kan du behöva välja ishockey eller NHL. Sedan kommer du få upp de pågående matcherna. Ibland krävs att du registrerar ett konto för att få tillgång till alla streams. Gå till stream ishockey för ett pålitligt alternativ som streamar NHL live. För att kunna njuta av livestreams finns några krav. Du måste ha en stabil internetanslutning med tillräcklig hastighet, framför allt om din stream håller hög kvalitet på bild och ljud. För alla med bredband kommer det inte vara några som helst problem. Att streama NHL med gratis WiFi med dålig mottagning lär däremot bli svårt.

Fördelar med livestreaming

Den största fördelen är att sport som NHL bör upplevas live direkt medan det händer. Självklart är det möjligt att se repriser eller sammandrag i efterhand, men upplevelsen är inte alls densamma. Säg till exempel att ditt favoritlag har gått till förlängning i en avgörande match i Stanley Cup-slutspelet. Då vill du följa varje anfall och varje skott. Inom ishockey kan en enda minuts effektiv speltid vara full av dramatik. Tänk hur ofta ett lag lyckats ta igen ett tvåmålsunderläge med två snabba kontringar. Allt handlar heller inte om mål. NHL är fullt av stenhårda tacklingar, slagsmål och spektakulära målvaktsräddningar. Sådant vill du inte missa.

En annan fördel med livestreaming är att det ibland erbjuds helt gratis. Vissa streams är reklamfinansierade och kräver bara att du ansluter dig till dem. Ytterligare ett exempel är att stora spelbolag erbjuder livestreams av NHL-matcher och även annan sport. De som ägnar sig åt livebetting vill ofta se matcherna samtidigt som de spelar. Dessutom om du tänkt se på NHL på tv har du ofta inte valfriheten att välja vilken match du vill se. Eftersom NHL har 31 lag går nästan alltid flera matcher samtidigt och sportkanalerna väljer oftast ut endast 1 eller 2 matcher som de sänder live och sedan kanske de visar höjdpunkterna från de andra matcherna i periodpauserna. Vill du ha fullständigt frihet är livestreams på nätet i regel bättre.

Se på NHL live medan du bettar

Gillar du att spela på NHL kommer livestreams bli din bästa vän. Har du lagt mycket pengar på att ena laget vinner eller kanske spelat över/under på antal gjorda mål, vill du kunna se matchen live. Allra roligast är att ägna sig åt livebetting och försöka hitta trender i NHL-matcherna. Kanske har ena laget spelat match kvällen innan med en tuff resa i benen. Trots att de leder efter en spelad period kan ett smart spel vara att de får slut på energi och det andra laget vänder matchen. Den som har rätt magkänsla och vågar ta risker kan ofta hitta väldigt höga odds på NHL.

Att tänka på är att bara spela för pengar som du har råd att förlora. Underskatta heller inte NHL-målvakterna. Endast de bästa målvakterna lyckas etablera sig i NHL och spelare som svenska Henrik Lundqvist i New York Rangers kan ibland bli rena väggen. Då hjälper det inte att andra laget har pucken mest hela tiden och dubbelt så många skott, när en målvakt är i den berömda zonen och vägrar att släppa in puckar. När du spelar på NHL kommer du märka när spelare eller målvakter har prickat en riktig formtopp. Utnyttja detta när du lägger dina spel.